Wie zijn wij?

Wij, Jos en Nicolle Kanters, zijn de trotse eigenaren van een melkveebedrijf. Samen met onze 3 kinderen wonen we op de boerderij en genieten we dagelijks van het buitenleven.

Het melkveebedrijf bestaat sinds 1974. In 2000 hebben we het bedrijf overgenomen van de ouders van Jos. Sindsdien zijn we continu bezig geweest om het bedrijf verder te ontwikkelen. Nicolle is, naast het werken op de boerderij, altijd werkzaam geweest in de zorg. Dit is dan ook de reden dat we al langer met ideeën rondliepen om het boerenleven met zorg te combineren.

In 2011 hebben we deze ideeën daadwerkelijk uitgevoerd. De hooiberg is verbouwd tot een accommodatie, waar we mensen op kunnen vangen voor dagbesteding. Zo kunnen onze gasten proeven van het boerenleven en genieten van de natuur.

Het melkvee zal de hoofdtak van het bedrijf blijven. De Liesvelden kunnen we dan ook met trots zorgBOERDERIJ noemen.

Het bedrijf heeft naast koeien en kalfjes ook kleine dieren zoals pony’s, paarden, konijnen, kippen, twee honden en verschilldende poesjes die rondlopen op het bedrijf.

Zorgboerderij De Liesvelden ligt aan de rand van Beek en Donk, grenzend aan Gemert en Boerdonk. De zorgboerderij is dan ook goed bereikbaar vanuit Laarbeek, Gemert, Helmond, Boerdonk, Erp en Boekel.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!