Dagindeling

Cliënten worden vanaf 09:15 uur ontvangen met een kopje koffie of thee en iets lekkers. Afhankelijk van het weer worden er binnen en/of buiten activiteiten aangeboden. In de ochtend worden de dieren verzorgd en gaan we met een groep wandelen en/of groepsbeweging in de overdekte beweegtuin. Ook worden andere activiteiten naar voorkeur van de cliënten aangeboden en wordt de lunch voorbereidt. De lunch wordt door de gastvrouw opgepakt en cliënten kunnen hierbij helpen.

Om 12:00 uur eten we gezamenlijk in de grote huiskamer de lunch met een warme hap. Na de lunch is er de tijd en ruimte om een rustmoment te nemen. Cliënten kunnen even tot rust komen in de ruimte wat zij prettig vinden, zoals de rustruimte met kleurentherapie, aromatherapie en de sterrenhemel of in een relaxstoel in de huiskamer, overdekte beweegtuin of serre. In de middag worden er ook vaak spellen gespeeld, zoals sjoelen of een geheugentrainingsspel. Ook worden er in de middag weer andere activiteiten aangeboden naar voorkeur van de cliënten.

Deelname aan de activiteiten is geheel vrijblijvend en afhankelijk van uw eigen voorkeur. De dag sluiten we gezamenlijk om 15:15 uur af met een heerlijk kop koffie of thee met wederom iets lekkers.